Δήλωση Κωνσταντίνου Π. Κουκά, Περιφερειακού Συμβούλου Ενότητας Μυκόνου για την εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου ( 2013-2014)

08 Ιανουαρίου 2013 00:06

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να υπηρετήσω την επόμενη διετία από την θέση ευθύνης του προεδρείου του Συμβουλίου

την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους μου από όλα τα νησιά που με τίμησαν με την επιλογή τους, την περιφερειακή μου παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας», που με πρότεινε για την θέση του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, εκπροσωπώντας όλη την μειοψηφία του Σώματος και ιδίως όλους τους συντοπίτες μου, που με τη δύναμη των οποίων είχα εκλεγεί πρώτος σε αριθμό σταυρών προτίμησης σε όλες τις Κυκλάδες. Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, ανταποκρινόμενος στις υψηλές απαιτήσεις, για την ενότητα της Περιφέρειας μας καθώς και την εύρυθμη λειτουργία του ανώτερου αποφασιστικού πολιτικού οργάνου του Νοτίου Αιγαίου. Οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε την επόμενη καθοριστική διετία είναι πάρα πολλές σε όλα τα επίπεδα και η αγαστή συνεργασία με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των νησιωτών και την ανάπτυξη καθίσταται μονόδρομος».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos