Θετική εξέλιξη στο θέμα της κατάργησης των Δ.Ο.Υ. των νησιών των Κυκλάδων χαρακτηρίζει την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών ο Βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Παναγιώτης Ρήγας.

10 Ιανουαρίου 2013 12:00

Η κατανόηση από πλευράς της κυβέρνησης των ιδιαιτεροτήτων του νησιώτικου χώρου οδήγησε

στη μη κατάργηση των Δ.Ο.Υ. Σαντορίνης, Μυκόνου και Πάρου με κριτήριο τα εισπραττόμενα έσοδα από αυτές.

Για τις υπόλοιπες Δ.Ο.Υ. των Κυκλάδων δόθηκε τρίμηνη παράταση της λειτουργίας τους, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη διατήρησή τους, με κριτήριο την εξυπηρέτηση των νησιωτών που συναλλάσσονται με αυτές.

Η προσπάθεια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν οι Δ.Ο.Υ. στους πολίτες καθώς και για την εμπέδωση των αρχών της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας στη λειτουργία τους θα συνεχιστούν από πλευράς μας με αμείωτο ενδιαφέρον.


Ρητή δήλωση υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας των Δ.Ο.Υ. στο νησιώτικο χώρο έκανε από το βήμα της Βουλής ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, στην συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου, τάχθηκε υπέρ της διατήρησης όλων ανεξαρτήτως των Δ.Ο.Υ. του νησιώτικου χώρου.

Στην ίδια ομιλία του ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε την άποψη του ΠΑΣΟΚ, για την ανάγκη διατήρησης δημοσίων υπηρεσιών στο νησιωτικό χώρο, στα πλαίσια εφαρμογής της συνταγματικής επιταγής για νησιώτικες πολιτικές.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos