Υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου αποπεράτωσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Τήνου

13 Ιανουαρίου 2013 01:04

Το ημιτελές έργο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που ξεκίνησε το 2004 και διακόπηκε το 2006, υλοποιείται πλέον από το Δήμο Τήνου

με προϋπολογισμό 1.071.840,00€ και με χρηματοδότηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Το έργο, σύμφωνα με την σύμβαση, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε 360 ημερολογιακές ημέρες.

Το συγκρότημα του Γυμναστηρίου αποτελείται από αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής, βοηθητικούς χώρους για τους αθλούμενους, χώρους διοικητικής υποστήριξης με πλήρη εξοπλισμό, αποθήκη οργάνων, μηχανοστάσιο, κερκίδες χωρητικότητας 390 θεατών και βοηθητικούς χώρους θεατών. Στη μελέτη έχει προβλεφθεί και ο ειδικός εξοπλισμός του Γυμναστηρίου για τις αθλοπαιδιές (μπασκέτες, ορθοστάτες, ηλεκτρονικοί πίνακες κ.α.) Παράλληλα, θα διαμορφωθεί και ο περιβάλλων χώρος πρόσβασης του Γυμναστηρίου (περίφραξη, πλακόστρωση, ηλεκτροφωτισμός, φύτευση δέντρων κ.α.).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos