Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Ελ. Φτακλάκη στη Σύρο

16 Ιανουαρίου 2013 00:00

Τη Σύρο επισκέφτηκε στις 14 και 15 Ιανουαρίου η αντιπεριφερειάρχης Ν.Αιγαίου, κα Ελ. Φτακλάκη συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών

της με αρμόδιους φορείς για την υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου δράσης τουριστικής προβολής της ΠΝΑ για το 2013.

Η κα Ελ. Φτακλάκη είχε συνεργασία με τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού των Κυκλάδων, όπου και ανέλυσαν το σχέδιο δράσης τουριστικής προβολής για τα νησιά των Κυκλάδων και τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν προκειμένου να αρχίσει η υλοποίηση του.

Για την επιτάχυνση των διαδικασιών και τους τρόπους υλοποίησης των προγραμμάτων και των δράσεων του στρατηγικού σχεδιασμού, οι οποίοι παρουσιάστηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο τον περασμένο μήνα στη Ρόδο, η αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τον διευθυντή της Αναπτυξιακής Κυκλάδων, Κ. Βολτή, και του ΕΒΕΚ, Α.Τσιάντη καθώς τόσο η ΑΝΕΤΚΥ όσο και το ΕΒΕΚ είναι φορείς υλοποίησης συγκεκριμένων υποέργων του Επιχειρησιακού Σχεδίου Δράσης της τουριστικής προβολής της ΠΝΑ.

Τη Δευτέρα το απόγευμα , η κα Φτακλάκη, παρευρέθηκε στον εορτασμό του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Σύρου (ΟΠΑΣ), που διοργανώθηκε στο Θέατρο Απόλλων, όπου και βραβεύθηκαν άνθρωποι από το χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η κα Ελ. Φτακλάκη κλήθηκε να βραβεύσει τον Πρόεδρο της ομάδας βόλεϊ του Φοίνικα, κ. Δημήτρη Παλιόπορτα, όπου απευθύνοντας έναν σύντομο χαιρετισμό, η αντιπεριφερειάρχης μεταξύ άλλων τόνισε "η χώρα μας δεν θα είναι φτωχή, ούτε φυσικά τα νησιά μας καθότι ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, το έμψυχο δυναμικό μας, αποτελούν τον αδιαμφισβήτητο πλούτο μας και την κινητήριο δύναμη για την ανάκαμψη της οικονομίας μας". Εξήρε την ομάδα του Φοίνικα, όπου μαζί με την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Κολοσσού της Ρόδου, στην οποία η αντιπεριφερειάρχης είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου, είναι οι δύο ομάδες που ανήκουν στην Α1 εθνική κατηγορία, μια διάκριση ιδιαίτερα τιμητική για τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Η αντιπεριφερειάρχης ολοκλήρωσε λέγοντας ότι η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες επισημαίνοντας ότι και μέσα από το στρατηγικό σχεδιασμό που παρουσίασε έχει εντάξει την ενίσχυση δράσεων του πολιτισμού και αθλητισμού και εκτός των τειχών.

---Η κα Φτακλάκη το πρωί της Τετάρτης θα βρίσκεται στην Αθήνα συμμετέχοντας ως ομιλήτρια στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Σαντορίνης με θέμα «2013-Έτος Γαστρονομίας της Σαντορίνης» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο μουσείο της Ακρόπολης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos