Ο περιφερειακός συνδυασμός ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ εκφράζει την συμπαράσταση και τη στήριξή του στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων και των μαθητών της Θηρασιάς

22 Ιανουαρίου 2013 14:41

Ο περιφερειακός συνδυασμός ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ εκφράζει την συμπαράσταση και τη στήριξή του στο δίκαιο αίτημα

των κατοίκων και των μαθητών της Θηρασιάς για άμεση πλήρωση των εκπαιδευτικών που απουσιάζουν από το Γυμνάσιο του νησιού. Το 2013 βρήκε το Γυμνάσιο της Θηρασιάς με μόλις έξι καθηγητές ενώ για την εύρυθμη λειτουργία του απαιτούνται τουλάχιστον έντεκα (μεταξύ αυτών λείπει και φιλόλογος) όπως διαπίστωσε και στην περιοδεία της στο νησί η περιφερειακή μας σύμβουλος Ιουλία Καραμολέγκου.

Το δικαίωμα στη μόρφωση των κατοίκων των νησιών μας είναι αδιαπραγμάτευτο.

Καλούμε το νέο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης και το σύνολο της διοικητικής πυραμίδας της εκπαίδευσης των νησιών μας, να συνεργαστεί με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, για να καλυφθούν άμεσα τα κενά των εκπαιδευτικών λειτουργών στη Θηρασιά και στα υπόλοιπα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Στέλνουμε το μήνυμα οτι η Παιδεία πρέπει να αποτελεί εθνική προτεραιότητα και οτι η επένδυση στη γνώση είναι απάντηση στην κρίση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos