Επίσκεψη Γ. Βρούτση σε Άνδρο, Τήνο και Σύρο

08 Απριλίου 2022 15:47

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, από την Παρασκευή 8Απριλίου 2022, θα πραγματοποιήσει 3ημερη περιοδεία στα νησιά Άνδρος, Τήνος και Σύρος.

Την Παρασκευή 8 Απριλίου, είναι προσκεκλημένος του δήμου Άνδρου για να παρακολουθήσει τις προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό τηςΠαναγίας Θεοσκέπαστης, πολιούχου της νήσου Άνδρουστον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκεπάστου, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄.

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2022, θα επισκεφθεί τη νήσο Τήνο όπου θα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο ΤΗΝΟΥκαι τον Πρόεδρο της κ. Αργύριο Δεσύπρη, για τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.
Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη νήσο Σύρο όπου θα εκπροσωπήσει τη Βουλήτων Ελλήνων στην επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης (Αιθ. Γ. Ρίτσου)για τη «Μάχη των Οχυρών» και τον Γεώργιο Δουράτσο. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κυκλάδων, με ένα σύνολο δράσεων και εκδηλώσεων μνήμης, οι οποίες θα πλαισιώσουν τη μεταφορά των οστών του Υπτγουε.α. Γεωργίου Δουράτσου στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σύρο, ικανοποιώντας έτσι ένα αίτημα πολλών δεκαετιών.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos