Ανακοίνωση Δήμου Μυκόνου ενόψει τουριστικής περιόδου

08 Απριλίου 2022 16:37

Ο Δήμος Μυκόνου ενόψει της τουριστικής περιόδου και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι οικοδομικές εργασίες με βάση την υπ’ αριθμό 188/2019(ΑΔΑ:ΩΑΞΘΩΚΚ-ΚΤ0)κανονιστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου απαγορεύονται εντός του οικισμού της Χώρας από τις 15 Απριλίου έως

τις 30 Οκτωβρίου κάθε έτους, καλεί τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του παραδοσιακού οικισμού του νησιού μετά την ολοκλήρωση των εργασιών να επιμεληθούν έγκαιρα για τον χρωματισμό (άσπρισμα) των χώρων και των οδών μπροστά από τα καταστήματα και τις οικίες μέχρι τον άξονα του δρόμου.

Παρακαλούμε να μην χρησιμοποιούνται ολισθηρά υλικά βαφής και γι’ αυτό συμβουλευτείτε τα αντίστοιχα καταστήματα.

Οι επιχειρηματίες υποχρεούνται να αφαιρέσουν άμεσα τις κάθετες καιφωτεινές επιγραφές, καθώς και όλες τις πινακίδες των επιχειρήσεων τους, οι οποίες είναι τοποθετημένες σε δημοτικούς χώρους και πλατείες, σε σκαλοπάτια ανόδου και σε μπάλους επί των σκαλών ανόδου.

Έκκληση για τήρηση καθαριότητας πέριξ των οικιών και των δημόσιων χώρων, απευθύνουμε και σε όλους τους κατοίκους του νησιού εντός και εκτός των οικισμών. Η καθαριότητα είναι η πρώτη και η τελευταία εντύπωση των επισκεπτών του νησιού μας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos