Τήνος: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

05 Φεβρουαρίου 2013 12:01

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα την 8η Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως :

ΘΕΜΑ 1ο:

Λήψη απόφασης για συγκρότηση επιτροπών παραλαβής Δημοτικών έργων οικον. έτους 2013.

ΘΕΜΑ 2ο:

Συγκρότηση επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών εκμίσθωσης, μίσθωσης και εκποίησης δημοτικών πραγμάτων (άρθρο 1 του Π.Δ 270/81) για το έτος 2013.

ΘΕΜΑ 3ο:

Ορισμός μελών στην επιτροπή παραλαβής εργασιών (παροχής υπηρεσιών), που διενεργούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.28/80.

ΘΕΜΑ 4ο:

Ορισμός ειδικού οργάνου, αρμόδιου για την εκτέλεση της εντολής σφράγισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και την εκτέλεση των σχετικών διοικητικών πράξεων (άρθρο 80 παρ. 7 του Δ.Κ.Κ.).

ΘΕΜΑ 5ο:

Λήψη απόφασης για χορήγηση παράτασης προθεσμίας υποβολής της ΜΠΕ του έργου «Μελέτη Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων Τήνου».

ΘΕΜΑ 6ο:

Έγκριση της 1/2013 μελέτης για την «Προμήθεια φορητής μονάδας αφαλάτωσης, τύπου αντίστροφης όσμωσης, ελάχιστης παραγωγής 500m3 ημερησίως».

ΘΕΜΑ 7ο:

Έγκριση μελέτης για την «Προμήθεια συσκευών – εξαρτημάτων και υλικών για την επισκευή και αναβάθμιση υφιστάμενης μονάδας αντίστροφης όσμωσης 500m3 ημερησίως».

ΘΕΜΑ 8ο:

Λήψη απόφασης για έγκριση τοποθέτησης και εγκατάστασης μηχανήματος κομποστοποίησης στο χώρο του βιολογικού καθαρισμού Πανόρμου και τριών (3) κάδων στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης πλησίον του οικισμού Πανόρμου.

ΘΕΜΑ 9ο:

Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Εκμετάλλευση Λατομείου σχιστολιθικών πλακών από τον Χρήστο Φιοράντη, σε έκταση 15.350 τ.μ. στη θέση «Γκντα ή Αγιά» Τοπικής Κοινότητας Καλλονής, Δήμου Τήνου», σύμφωνα με το υπ αρ. πρωτ. 5.637/18-12-2012 έγγραφο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου Δ/νσης Αγρ. Οικ. & Κτην/κης Κυκλάδων.

ΘΕΜΑ 10ο:

Εξέταση αιτήσεων, αναφορικά με ανταποδοτικά τέλη και υπηρεσίες.

ΘΕΜΑ 11ο:

Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων οικον. Έτους 2013, του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου».

ΘΕΜΑ 12ο:

Έγκριση απολογισμού εσόδων και εξόδων οικον. ετών 2010 και 2011, του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Δήμου Τήνου.

ΘΕΜΑ 13ο:

Λήψη απόφασης για έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Τήνου και Ιεράς Μητρόπολης Σύρου για το έργο «Κέντρο Σίτισης και Παροχής Βασικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Ευπαθών Ομάδων Πληθυσμού στην Νήσο Τήνο».

ΘΕΜΑ 14ο:

Λήψη απόφασης για μείωση τροφείων Παιδικού Σταθμού Δήμου Τήνου, για το Σχολικό έτος 2012 – 2013.

ΘΕΜΑ 15ο:

Λήψη απόφασης για συνδρομή του Δήμου σε ημερήσιες και εβδομαδιαίες εφημερίδες.

ΘΕΜΑ 16ο:

Κατάρτιση τεχνικού προγράμματος εκτελεστέων έργων Δήμου Τήνου, οικον. έτους 2013.

ΘΕΜΑ 17ο:

Λήψη απόφασης επί της ενστάσεως της «ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΕ», σε συμμόρφωση προς την υπ΄ αριθ. 1550/2012 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιώς, Τμήμα Α3 Ακυρωτικό.

ΘΕΜΑ 18ο:

Λήψη απόφασης επί του Πρωτοκόλλου απόρριψης των ελαστικών πλακών ασφαλείας, που έχουν ήδη εγκατασταθεί στον Παιδικό Σταθμό και στα Νηπιαγωγεία Τήνου.

ΘΕΜΑ 19ο:

Λήψη απόφασης για παραχώρηση του χώρου στάθμευσης οχημάτων στο Κέντρο Υγείας, για πρακτικές εξετάσεις οδήγησης του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών Τήνου.

ΘΕΜΑ 20ο:

Αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους (Δημοτικού Συμβούλου) της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Τήνου.

ΘΕΜΑ 21ο:

Λήψη απόφασης για ρύθμιση οφειλών προς τον Δήμο, από δημοτικά τέλη, φόρους, εισφορές, κλπ.

ΘΕΜΑ 22ο:

Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων.

Ανακοίνωση εγγράφων αναφορών και αιτήσεων

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΛΤΑΜΑΝΙΚΑΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos