Επισκέψεις της κ.Μονογυιού στο νομό κυκλάδων

21 Φεβρουαρίου 2013 16:38

Η πολιτευτής της Ν.Δ στο Νομό Κυκλάδων και Δημοτική Σύμβουλος της Κοινότητας Μυκόνου, κα Αικατερίνη Μονογυιού , στις 16 Φεβρουαρίου 2013, πραγματοποίησε

επίσκεψη στο νησί της Νάξου με αφορμή την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Η κα Μονογυιού κατά την ομιλία της στην εκδήλωση, δήλωσε ότι "είναι κοντά στο νησί και θα συνεχίσει να είναι".

Την επομένη ημέρα, στις 17 Φεβρουαρίου 2013, επισκέφθηκε το νησί της Πάρου, με αφορμή την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Η πολιτευτής κατά την ομιλία της στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στην επίσκεψη που πραγματοποιήσε στο Υπουργείο Υγείας για την επίλυση του θέματος της έλλειψης παιδιάτρου στο νησί και διαβεβαίωσε τους κατοίκους του νησιού ότι "το θέμα θα λυθεί άμεσα και ότι είναι θέμα ημερών".

Στην συνέχεια η κα Μονογυιού, αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με το Σεβασμιότατο Δεσπότη Ν. Αμερικής Αθηναγόρα, με θέμα την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού στην χώρα μας, και συγκεκριμένα στα νησιά των Κυκλάδων.Τόνισε την σπουδαιότητα του θέματος, τόσο για το την τουριστική ανάπτυξη των νησιών του Νομού των Κυκλάδων, όσο και της Χώρας μας .

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos