Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς

29 Απριλίου 2022 15:29

"Η 1η του Μάη συμβολίζει τους αγώνες, τις διεκδικήσεις και τις θυσίες των ανθρώπων του μόχθου για ένα καλύτερο και δίκαιο αύριο, πιο ανθρώπινο, ταυτόχρονα όμως μας δείχνει το δρόμο της συλλογικής και ατομικής ευθύνης.

Ο φετινός εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς, μας βρίσκει γι’ ακόμη μια φορά αντιμέτωπους με μια πρωτόγνωρη κατάσταση παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που έχει επιφέρει πολλαπλές αλλαγές στη ζωή μας, αλλά και στις εργασιακές μας σχέσεις.
Οι συνθήκες αυτής της περιόδου έχουν δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας για το μέλλον.
Ως Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχουμε ως προτεραιότητα, δράσεις και πολιτικές που συμβάλλουν στη διεύρυνση των θέσεων εργασίας. Η εξάλειψη της ανασφάλειας και η εργασιακή δικαιοσύνη είναι ορισμένα από τα ζητήματα για τα οποία οφείλουμε να παλεύουμε, καθημερινά, ώστε να δώσουμε περαιτέρω προοπτική και ευημερία στην κοινωνία.
Οι διεκδικήσεις των δικαιωμάτων απαιτούν συνεχείς "μάχες" που πρέπει καθημερινά να δίνουμε όλοι, προκειμένου η κοινωνία να γίνει καλύτερη".
Καλή Πρωτομαγιά!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos