Δήμος Τήνου: Μεγάλη γιορτή ανακύκλωσης για τους μαθητές των σχολείων

28 Φεβρουαρίου 2013 16:40

O Δήμος Τήνου, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» εφαρμόζει

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο όλοι οι μαθητές μπορούν να ανακυκλώνουν άδειες συσκευασίες, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά σημαντικά αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο της ανάδειξης της δυναμικής της ανακύκλωσης στο Δήμο Τήνου, ώστε ακόμα περισσότεροι δημότες και μαθητές να γνωρίσουν το Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην πόλη και να συμμετάσχουν στη διαδικασία της ανακύκλωσης, θα πραγματοποιηθεί η «Μεγάλη γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Τήνου» από σήμερα, 28 Φεβρουαρίου 2013, έως 19 Απριλίου 2013.

Λόγω της σημαντικότητας που έχει η ανακύκλωση αλλά και η περιβαλλοντική εκπαίδευση των μαθητών, τονίζεται ότι η «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου της Τήνου», τελούν υπό την Αιγίδα της Αυτού Εξοχότητος του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Κάρολου Παπούλια και είναι σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Έως 19 Απριλίου 2013, στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Τήνου, που είναι τοποθετημένο και λειτουργεί στο Μέσα Λιμάνι, οι μαθητές θα μπορούν να επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες.

Η «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης του Δήμου Τήνου» περιλαμβάνει:

 Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης για τους μαθητές όλων των σχολείων του Δήμου Τήνου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί από 28 Φεβρουαρίου έως 19 Απριλίου 2013.

 Διοργάνωση Happenings στο χώρο του κάθε Ολοκληρωμένου Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, κατά τη διάρκεια της Γιορτής Ανακύκλωσης αλλά και τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές της Γιορτής Ανακύκλωσης.

Στο Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης υπάρχουν σημαντικά δώρα (1ο Δώρο Ποδήλατο, 2ο Δώρο Mp4 music player, 3ο Δώρο Mp3 music player) για κάθε μαθητή από τα σχολικά τμήματα που θα συλλέξουν τα περισσότερα κουπόνια και άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, αλλά και εκπλήξεις για όλους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos