Επίσκεψη της Κατερίνας Μονογυιού στο νησί της Άνδρου

30 Μαρτίου 2013 14:57

Η πολιτευτής της Ν.Δ στο Νομό Κυκλάδων και Δημοτική Σύμβουλος της Κοινότητας Μυκόνου, κα Αικατερίνη Μονογυιού, επισκέφθηκε το νησί της Άνδρου και συνάντησε τον Δήμαρχο του νησιού κ. Γιάννη Γλυνό από τις 15-18/3/2013 .

Την επόμενη μέρα πήγε στην Μύκονο και συμμετείχε σε συνάντηση με το κλιμάκιο της ΝΔ, από τον Βαγγέλη Ρέτζιο - Τομεάρχη Κυκλάδων και τον Χρόνη Ινιωτάκη - Αναπλ. Γραμματέα Οργανωτικού, στα πλαίσια του Προσυνεδρίου της Ρόδου. Σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Αθανάσιο Κουσαθανά – Μέγα, αλλά και την τοπική της ΝΔ, συζητήθηκαν θέματα άμεσης προτεραιότητας, εν όψει της Νέας Τουριστικής Περιόδου.

Επόμενος σταθμός η Σύρος. Το κλιμάκιο που επισπεύτηκε την Σύρο, με επικεφαλής το βουλευτή Βοιωτίας Γιάννη Καράμπελα, ήρθε σε επαφή με τους τοπικούς φορείς και κατέγραψε τα σημαντικότερα προβλήματα του νομού, ενόψει του Προσυνεδρίου του κόμματος που έγινε στη Ρόδο.

Στις 23/3/13 συμμετείχε στην λιτανευτικής πομπής της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Τουρλιανής από την Άνω Μέρα προς τη Χώρα της Μυκόνου,

Στης 24/3/13 ταξίδεψε στην Τήνο για την διπλή εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Επαναστάσεως του 1821 με την παρουσία του Σεβ. κ. Δωρόθεου Β',

Στη 27/3/13 Επέστρεψε στην Μύκονο και επισκέφτηκε το Α.Τ Μυκόνου προκριμένου να συναντηθεί με τον κ. Νίκο Λαγογιάννη Διοικητή του Α.Μ Μυκόνου όπου η πολιτευτής κατέγραψε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες .

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos