Παράταση ενός μήνα για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών

27 Μαϊος 2022 17:15

Με ενέργειες του Φίλιππου Φόρτωμα, η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα προβεί άμεσα στην παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών, για ένα μήνα ακόμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, αφουγκραζόμενος την αγωνία των Κυκλαδιτών, καθώς ένα μεγάλο μέρος τους δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία, επικοινώνησε προσωπικά με την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προκειμένου να δοθεί εκ νέου παράταση της εν λόγω προθεσμίας, ώστε να διευκολυνθεί ο κόσμος. Ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα έρθει νομοθετική ρύθμιση, δυνάμει της οποίας θα δίνεται παράταση για ένα μήνα ακόμα, για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών.

«Τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τους δασικούς χάρτες είναι γνωστά σε όλους μας, όπως και οι σημαντικές προσπάθειες της ηγεσίας του Υπουργείου προς την επίλυσή τους. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έγινε δεκτό αυτό το αίτημα των συμπολιτών μου και θα δοθεί η πολυπόθητη παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών, γεγονός που θα δώσει μια ανάσα στις τοπικές κοινωνίες», δήλωσε ο κ. Φόρτωμας.

fortomas 999

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos