Την Κυριακή 7 Απριλίου θα διεξαχθεί το προσυνέδριο Κυκλάδων των Ανεξάρτητων Ελλήνων με κεντρικό θέμα «Ναυτιλία και Νησιωτική Πολιτική».

05 Απριλίου 2013 00:46

Οι εργασίες του προσυνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στην Ερμούπολη και θα ξεκινήσουν στις 10:30 π.μ., ενώ θα προεδρεύσει ο αρχηγός του Κινήματος Πάνος Καμμένος.

Στο προσυνέδριο θα παραβρεθούν βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη του Κινήματος απʼ όλη την Ελλάδα και τα αποτελέσματά του αναμένεται να αποτελέσουν βάση για το σχέδιο προτάσεων και θέσεων που αφορούν τη ναυτιλία και τη νησιωτική πολιτική, το οποίο θα τεθεί στο 1ο κεντρικό συνέδριο της παράταξης.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, θα φτάσει στην Σύρο το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 12 με το Blue Star Ithaki. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχει συναντήσεις με παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους φορέων, θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Σύρου και τον Καθολικό Επίσκοπο, αλλά και το ναυπηγείο του Νεωρίου για να συναντηθεί με εκπροσώπους εργαζομένων.

Επίσης, θα έχει συνάντηση με τα μέλη της Συντονιστικής Κυκλάδων και με στελέχη του Κινήματος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos