×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Τρ. Τριανταφυλλίδης: Γιατί εντάχθηκα στους «Ανεξάρτητους Έλληνες»

10 Απριλίου 2013 13:59

Ενημερώνω τους φίλους συμπατριώτες μου, Κυκλαδίτισσες και Κυκλαδίτες, ότι αποφάσισα μετά από αρκετή και ώριμη σκέψη και αφού συνομίλησα με αρκετούς Νησιώτες του Κυκλαδίτικου Συμπλέγματος, την ένταξή μου στο Πολιτικό Κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση είναι τρεις:

Α) Η εκτίμηση που τρέφω στο πρόσωπο του Προέδρου του Κόμματος κ. Πάνου Καμμένου και η συνεπής του πολιτική τοποθέτηση σε όλα τα θέματα που αφορούν την Πατρίδα μας.

Β) Το πρόγραμμα και οι θέσεις του Κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Συμφωνώ με τις συγκεκριμένες θέσεις και πιστεύω ότι είναι σύγχρονες, λαϊκές και πατριωτικές αλλά και υλοποιήσιμες.

Γ) Το γεγονός ότι το Κόμμα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» είναι ο μοναδικός φορέας , ο οποίος εγγυάται ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Προσκαλώ κάθε σκεπτόμενο Κυκλαδίτη και Κυκλαδίτισσα να ενταχθεί στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και με ηγέτη τον Πάνο Καμμένο να αγωνιστούμε για ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos