Όχι στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Σύρου , όχι στην υποβάθμιση της υγείας στις Κυκλάδες.

14 Απριλίου 2013 01:46

Απαράδεκτο το Υπουργείο Υγείας και η Κυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ που υποβαθμίζουν το Νοσοκομείο Σύρου και διαλύουν την υγεία στις Κυκλάδες πιστοί στις εντολές

ΔΝΤ και Τρόικας. Στόχος της τρικομματικής συγκυβέρνησης είναι να διαλύσουν τη δημόσια υγεία και να μετατρέψουν το Νοσοκομείο Σύρου σε Κ.Υ. Σκοπός τους είναι στο Νοσοκομείο Σύρου να καταργήσουν 11 από τις 61 θέσεις του νέου οργανισμού. Έτσι μειώνεται ο αριθμός στις 50 θέσεις. Αναλυτικά θέλουν να καταργήσουν 2 θέσεις καρδιολογίας και από μια σε παιδιατρική , μαιευτική-γυναικολογία, ψυχιατρική, γαστρεντερολογία , ενδοκρινολογία, γενικής ιατρικής, παθολογική ανατομική και οδοντιατρική. Εκτός του ότι περικόπτονται στο μισό, με το έγγραφο που έχουμε στη διάθεση μας κάποιες ειδικότητες, καταργούνται πλήρως και κάποιες άλλες π.χ. ψυχιατρικής, ενδοκρινολογίας , γαστρεντερολογίας και οδοντιατρικής.

Επίσης τραγική είναι η κατάσταση στα Κέντρα Υγείας Τήνου, Πάρου , Μυκόνου, Θήρας , Άνδρου, Νάξου και στα Περιφερειακά Ιατρεία. Στη Σίφνο π.χ. η κατάσταση της υγείας είναι τραγική το ίδιο σε Αμοργό, Ίο, Σέριφο , Κύθνο και Κέα. Γνωστά τα προβλήματα σε Φολέγανδρο, Σίκινο και Ανάφη. Ως Κόμμα εμείς οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» με επικεφαλής τον Αρχηγό μας Πάνο Καμμένο θα δώσουμε μέσα κι έξω από τη Βουλή αγώνες για να περισώσουμε ότι μπορούμε από αυτή την μνημονιακή επίθεση στην υγεία στις Κυκλάδες. Ως «Ανεξάρτητοι Έλληνες» καλούμε όλους τους φορείς της Σύρου και όλων των άλλων νησιών να αντισταθούμε στην επίθεση που δέχεται η υγεία στις Κυκλάδες από Ν.Δ- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ και τις μνημονιακές πολιτικές που είναι ευθυγραμμισμένες στα κελεύσματα του ΔΝΤ και της Τρόικα.

Κάτω τα χέρια από το Νοσοκομείο Σύρου.

Κάτω τα χέρια από την υγεία σε όλες τις Κυκλάδες.

Ως «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα αγωνιστούμε για το δικαίωμα στην υγεία , στην παιδεία, στη συγκοινωνία για κάθε κάτοικο των Κυκλάδων.

Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης

Δημοσιογράφος- Πολιτικό Στέλεχος «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos