Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Μυκόνου με το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Αιγαίου

22 Ιουνίου 2022 17:56

Στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων, ο νέος Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Ν. Αιγαίου,Υποστράτηγος, κος Μιχαλόπουλος Γεώργιος, πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στο Δήμο Μυκόνου.

Βασικό αντικείμενο της συνάντησης η μέγιστη δυνατή στελέχωση της νέας Υποδιεύθυνσης της ΕΛ.ΑΣ. στη Μύκονο, καθώς και η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στο νησί, ενόψει της εξαιρετικά επιτυχημένης τουριστικής περιόδου που ήδη έχει ξεκινήσει.

Ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής τόνισε το αμέριστο ενδιαφέρον της Ελληνικής Αστυνομίας και επεσήμανε τη διάθεσή του για να υπάρχει ένας συνεχής και ουσιαστικός δίαυλος επικοινωνίας για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερα θετική τη συνεισφορά και τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διοικητής της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Μυκόνου, κ. Θανάσης Παπάζογλου, ο Αντιδήμαρχος Ασφάλειας, Καθημερινότητας και Κοινωνικής Προστασίας κ. Μιχάλης Ζουγανέλης, όπως επίσης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κ. Δημήτρης Μάνεσης.

Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, τόνισε:

«Κοινός μας στόχος είναι οι κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού μας να αισθάνονται ασφαλείς 365 μέρες το χρόνο.
Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, γιατί ο Υποστράτηγος επιβεβαίωσε τη βούληση της Ελληνικής Αστυνομίας να στελεχώσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό με το απαραίτητο προσωπικό την τοπική Αστυνομική Υποδιεύθυνση.
Από την πλευρά μας, ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας γιαουσιαστική και έμπρακτη στήριξη του έργου της ΕΛ.Α.Σ., τόσο με την παραχώρηση δωρεάν καταλυμάτων, όσο και υλικοτεχνικού εξοπλισμού, καθώς και με την παραχώρηση του κτιρίου για τη στέγαση της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσηςήδη από το 2020, και ευχόμαστε να έχουμε μία δημιουργική και εποικοδομητική συνεργασία.»

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos