Περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού στην Πάρο και στην Αντίπαρο

30 Ιουνίου 2022 15:55

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε την Πάρο, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο, με τον οποίο συζητήσαν την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν στο νησί καθώς και θέματα

καθημερινότητας που απασχολούν τους νησιώτες της Πάρου. Έπειτα, η Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποίησε συνάντηση με τον Έπαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά, όπου συζήτησαν διεξοδικά την πορεία των έργων υποδομών στο νησί της Πάρου, τις δράσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε Πάρο και Αντίπαρο καθώς και λύσεις σε ζητήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία.
«Στεκόμουν πάντα και θα συνεχίσω να στέκομαι αρωγός σε πρωτοβουλίες που βελτιώνουν το βιοτικό επίπεδο των Παριανών και αναβαθμίζουν το νησί.», δήλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού.

Στη συνέχεια, η βουλευτής έδωσε το παρόν στα εγκαίνια της Προτομής του Μακαριστού Μητροπολίτου Παροναξίας Κυρού Αμβροσίου Β', στο χώρο του Γηροκομείου Πάρου, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικου του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θηβών και Αυλίδος κ.κ. Γεωργίου.

Η Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στον 28ο Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Κυκλάδων, όπου και απηύθυνε χαιρετισμό. Έπειτα, έδωσε το παρόν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών με αφορμή την διήμερο Πανήγυρι του ενοριακού ναού των Αγίων Αποστόλων που τιμά τους πολιούχους της περιοχής των Καμαρών Πέτρου – Παύλου και Αγ. Αποστόλων.

Τέλος, η βουλευτής περιόδευσε στην Αντίπαρο και συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες για τα θέματα που τους απασχολούν και ειδικότερα για την ιδιαίτερα καλή πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν και για ζητήματα καθημερινότητας στο νησί.

 

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos