Περιοδεία Nίκου Συρμαλένιου σε Νάξο και Σύρο – Παρουσίαση του κοινοβουλευτικού έργου 2019 - 2022

12 Ιουλίου 2022 12:53

«Μαζί δυναμώνουμε το αύριο»είναι το σύνθημα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ΑλέξηΤσίπρα που μετέφερε στις Κυκλάδες, ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος κατά την διάρκεια της τετραήμερης περιοδείας του από 8-11 Ιουλίου 2022.

Επίσης παρουσίασε το πλούσιο κοινοβουλευτικό και πολιτικό έργο της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς και τις πολυπληθείς παρεμβάσεις μας στη Βουλή, στην Νάξο και στη Σύρο για την τριετία 2019 -2022.

Η εξαιρετικά γόνιμη αυτή περιοδεία, ξεκίνησε από την Παρασκευή 8 Ιουλίου όπου η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ της Νάξου καλωσόρισε τα νέα μέλη της μαζί με τον πρώην βουλευτή Ν.Μανιό και μαζί με μέλη της Ν.Ε Κυκλάδων, τονίζοντας τις ζοφερές κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες που η απερχόμενη Κυβέρνηση έχει επιφέρει στον κοινωνικό ιστό της χώρας.

 Ό Νίκος Συρμαλένιος ενδεικτικά αναφέρθηκε στην σοβαρή ακρίβεια των καυσίμων, των εισιτηρίων και των προϊόντων στα νησιά, στον εμπαιγμό της Κυβέρνησης για το «Μεταφορικό Ισοδύναμο», στην καταστροφική αγροτική πολιτική με πολλές επιπτώσεις στα αγροκτηνοτροφικά προιόντα της Νάξου, αλλά και σε ειδικότερα χρόνια άλυτα ζητήματα της Νάξου, όπως η απαξίωση των Σμυρυδορυχείων αλλά και η συνεχιζόμενη εγκατάλειψη της ορεινής Νάξου

 Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Δημαρχείο Νάξου, το Σάββατο 9 Ιουλίου παρουσία των τοπικών μέσων ενημέρωσης, εκπροσώπων φορέων, καθώς και μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής και της ΟΜ Νάξου, παρουσίασε με ιδιαίτερα αναλυτικό τρόπο το κοινοβουλευτικό έργο της τριετίας 2019 – 2022 σε όλους τους τομείς.

Σε συνέχεια μαζί με στελέχη του κόμματος, επισκέφτηκαν την ορεινή Νάξο, την Απείρανθο και την Κωμιακή, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Αντώνη Αλιμπέρτη, συνομίλησαν με πολίτες, μοίρασαν έντυπο υλικό, άκουσαν τους προβληματισμούς τους και την ανησυχία αλλά και τη δυσαρέσκεια τους για τη μεγάλη ακρίβεια που εξανεμίζει το εισόδημα, εξήγησαν από κοντά την δυναμική πορεία του κόμματος όπως εκφράστηκε και με την εγγραφή εκατοντάδων νέων μελών και στις Κυκλάδες.

Στις 11 Ιουλίου στο Εμπορικό Επιμελητήριο Σύρου παρουσιάστηκε και πάλι στα ΜΜΕ το κοινοβουλευτικό έργο της τριετίας και ο Νίκος Συρμαλένιος αναφέρθηκε ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την δράση μας σχετικά με πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

 Ανάμεσα στα πολλά κρίσιμα θέματα της Σύρου τα τελευταία χρόνια, αναδείξαμε τις δράσεις μας για την ενίσχυση του νοσοκομείου από τη συνεχιζόμενη απαξίωση του, την ανάγκη στήριξης του Νεωρίου ως στρατηγικής σημασίας στον κλάδο της ναυπηγοεπισκευής, την ανάγκη ολοκλήρωσης της περιβαλλοντικής μελέτης για το λιμάνι της Ερμούπολης, την ανάγκη επείγουσας στελέχωσης όλων των υπηρεσιών της Διοίκησης και της Αυτοδιοίκησης, την άμεση ανάγκη για λύση στο πολεοδομικό της Ερμούπολης και αναστήλωσης των νεοκλασικών σπιτιών της Σύρου που καταρρέουν.

 Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του, ο Νίκος Συρμαλένιος δήλωσε ότι:

«Η πολιτική αλλαγή στη χώρα αποτελεί εθνική ανάγκη. Η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ στις Κυκλάδες είναι δεδομένη και στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν θα είμαστε έτοιμοι να φέρουμε ένα εξαιρετικό εκλογικό αποτέλεσμα».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos