Διήμερη περιοδεία Γ. Βρούτση στη Σαντορίνη.

19 Ιουλίου 2022 18:15

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδωνκ. Γιάννης Βρούτσης, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στη νήσο Σαντορίνη, όπου θα παραστεί στις προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις, για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία. Οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώραστην Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία Θήρας, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θήρας-Αμοργού και Νήσων κ.κ. Αμφιλόχιος.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσηςέχει επίσης διαδοχικές συναντήσεις με τονΈπαρχο κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θήρας κ. Νικόλαο Νομικό, τον Πρόεδρο των «ΤΑΞΙ» Σαντορίνης κ. Γεώργιο Πελεκάνο, τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ ΘΗΡΑΣ Α.Ε. κ. Εμμανουήλ Σιγάλα,τον Πρόεδρο της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων κ. Μάρκο Καφούρο, φίλους και στελέχη των κομματικών οργανώσεων της Ν.Δ..
Τα θέματα συζήτησης αφορούν:
• στην ανεξέλεγκτη παραβατικότητα στα μέσα μεταφοράς της Σαντορίνης
• στο σοβαρό πρόβλημα στέγασης των δημοσίων λειτουργών στο νησί (Εκπαιδευτικοί, Γιατροί, Ένστολοι κλπ)
• στη σημαντική έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των επιχειρήσεων εστίασης, ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων
• στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του Νοσοκομείου Σαντορίνης και την ένταξή του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (Ε.Σ.Υ.)
Επίσης, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της δημοτικής αρχής συζητήθηκαν τα θέματα:
• Αξιοποίηση πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης για την υλοποίηση έργων στη Σαντορίνη
• Επιτάχυνση ολοκλήρωσης του ΧωροταξικούΣχεδιασμού Σαντορίνης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos