×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συνέδριο στη Σύρο για τα Υδροπλάνα

19 Ιουνίου 2013 19:29

Διοργάνωση Συνέδριου, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Πουσσαίου, για τα Υδροπλάνα, τον Ιούλιο στη Σύρο

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνέχεια ψήφισης του νομου 4146 που αφορά στην «Λειτουργία και Εκμετάλλευση Αεροδρομίων επί Υδάτινων Επιφανειών» διοργανώνει Συνέδριο στη Σύρο, την Τρίτη 30 Ιουλίου 2013, με σκοπό την ενημέρωση των ΟΤΑ, Λιμενικών Ταμείων, λοιπών ενδιαφερομένων φορέων και του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, ο οποίος συμμετείχε και στην επιτροπή σύνταξης του νόμου 4146 , θεωρεί ότι πλέον ήρθε η ώρα ν' αναληφθεί η δράση και να τεθούν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα προκειμένου η δρομολόγηση των υδροπλάνων αυτή τη φορά να πραγματοποιηθεί. Για αυτό το λόγο, έχουν ήδη προηγηθεί συναντήσεις με τον Πρέσβη του Καναδά στην Ελλάδα, τον πρόεδρο του ΔΣ του ΟΛΠ, υποψήφιους επενδυτές και στελέχη εταιριών.

Το Συνέδριο θα αφορά στην ανάπτυξη των Υδατοδρομίων, στη δρομολόγηση των Υδροπλάνων, σε θέματα αδειοδοτήσεων υδατοδρομίων, διασυνδέσεων επενδύσεων καθώς και συνδυασμένων μεταφορών διασύνδεσης των νησιών.

Πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο 4146/2013, ΦΕΚ 90/18-04-2013

http://www.slideshare.net/notismitarachi/41462013-9018042013

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos