Δήλωση της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κας Φτακλάκη για τον άδικο χαμό του Κώστα Γεωργιάδη

20 Ιουνίου 2013 16:59

Σήμερα η τοπική μας κοινωνία είναι φτωχότερη καθώς έφυγε από κοντά μας, ένας σπουδαίος συμπολίτης μας και ένας ισχυρός άνθρωπος του ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.

Ως Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού και προσωπική φίλη της οικογένειας εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στο Δ.Σ. του Συλλόγου τουριστικών πρακτόρων, του οποίου επί σειρά ετών κατείχε επάξια την προεδρία ο Κώστας Γεωργιάδης. Μια θέση που του έδωσε τη δυνατότητα να παλέψει για την τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου και να διεκδικήσει μέχρι και την ύστατη στιγμή καλύτερες συνθήκες για τον τουρισμό στα νησιά μας.

Αγαπητέ μας φίλε Κώστα, από σήμερα ο τουριστικός κόσμος είναι φτωχότερος αλλά και η τοπική μας κοινωνία. Αλησμόνητος να είσαι στη μνήμη όλων μας και οι αρετές σου, η πραότητα σου, η ενωτική σου διάθεση, η καλή σου προαίρεση αλλά και η ανιδιοτέλεια σου, να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos