×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 9ου Συνεδρίου της Ν.Δ. που πραγματοποιήθηκε στις 28-30/6/2013 στην Αθήνα

04 Ιουλίου 2013 02:10

Το 9ο Συνέδριο της Ν.Δ. την βρίσκει και πάλι στο «τιμόνι» της χώρας έχοντας την εθνική αποστολή και το δύσκολο έργο να «αναγεννηθεί» η Ελλάδα.

Οι ευθύνες μεγάλες, ο ρόλος της και πάλι ιστορικός, επιτακτικός ο αγώνας να λυθούν τα προβλήματα και να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες των πολιτών.

Είχα την τιμή με την ψήφο των συνέδρων να επανεκλεγώ στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, θέση στην οποία εκλέγομαι ανελλιπώς είκοσι (20) χρόνια, από το 1994 μέχρι σήμερα.

Δηλώνω ότι θα συνεχίσω να κινούμαι με το ίδιο αίσθημα ευθύνης, αγωνιστικό φρόνημα, πίστη στις αρχές και τις αξίες της παράταξης και της πατρίδας.

Την συνέπεια και τη συνέχεια της δράσεώς μου εκτίμησαν οι συμμαχητές μου αλλά και το γεγονός ότι μεταφέρω στο κόμμα τη φωνή, τις επιθυμίες και τις αγωνίες της ελληνικής κοινωνίας την οποία υπηρετώ από το χώρο της αυτοδιοίκησης και του συνδικαλισμού.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, ιδιαίτερα δε τους/τις συνέδρους που προέρχονται από τους συνδικαλιστικούς φορείς, την αυτοδιοίκηση, τις ΝΟΔΕ και την ΟΝΝΕΔ.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους συνέδρους του Ν. Αιγαίου (Κυκλάδες – Δωδεκάνησα) που για μια ακόμη φορά με τίμησαν αναγνωρίζοντας την ανιδιοτελή προσφορά μου και τους αγώνες μου για τα νησιά μας. Δεσμεύομαι για αποτελεσματική και δημιουργική θητεία προς όφελος της παράταξης και της Ελλάδας.

Με εκτίμηση

Χαράλαμπος Κόκκινος

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ.

Επικεφαλής Μειοψηφίας Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos