×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Στη Ρόδο εκτελούνται έργα…

11 Ιουλίου 2013 11:56

Επίβλεψη εκτελούμενων έργων της Περιφέρειας στη Ρόδο από τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Φώτη Χατζηδιάκου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου, επέβλεψε την πρόοδο εργασιών σε έργα που εκτελεί η Περιφέρεια, στον ανατολικό άξονα της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, την κατασκευή τεχνικών έργων στην Εθνική Οδό Ρόδου Λίνδου, στο ύψος του Γκολφ Αφάντου και ακολούθως, διαπίστωσε την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του οδοστρώματος στη γέφυρα Μάκκαρη, στη Μαλώνα και τη θεμελίωση της γέφυρας του ποταμού Κηπηρίωνα Λάρδου, η κατασκευή της οποίας καθυστερούσε λόγω παρεμβάσεων της αρχαιολογίας και αναγκαστικής τροποποίησης της μελέτης και της θέσης της.

Στη συνέχεια, είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βατίου κ. Β. Καλαποδάκη, για τον προγραμματισμό εκτέλεσης αντιπλημμυρικών έργων και την εκβάθυνση της γέφυρας του Βατενού ποταμού.

Τέλος, επισκέφθηκε τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης στη Λάρδο και ενημερώθηκε από τον πατέρα Μάξιμο για τις ανάγκες των υποδομών όσον αφορά το οδικό δίκτυο, προς τους ξενώνες.

Στις κατασκηνώσεις, φιλοξενούνται σήμερα 140 παιδιά και συνολικά στο δίμηνο της λειτουργίας τους, θα φιλοξενηθούν περί τα 600 Ροδιτόπουλα, με ευθύνη της Ιεράς Μητρόπολης και τη βοήθεια εθελοντών και χορηγών, μεταξύ των οποίων και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξήρε το έργο του πατέρα Μάξιμου και των εθελοντών που επί δεκαπέντε συνεχή έτη επιτελούν θεάρεστο έργο και ανέλαβε την δέσμευση, ώστε η Περιφέρεια να συμβάλει στη βελτίωση των υποδομών, ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις των δημοσιονομικών υπηρεσιών και να στηρίξει το έργο τους μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας, πρωτοβουλία που έχει αναληφθεί ήδη από την εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο κα Δέσποινα Μουτάφη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos