×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Στην Πάτμο συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο

14 Ιουλίου 2013 17:50

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στην νήσο Πάτμο στις 18 Ιουλίου 2013

ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. σε αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Ξενοδοχείου «PATMOS AKTIS», στην περιοχή «Γροίκος» της νήσου Πάτμου, με τα εξής θέματα στην ημερήσια διάταξη:

ΘΕΜΑ 1ο: Επικύρωση πρακτικών της 9ης/13-6-2013 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Εισηγήτρια : κα. Μπαφίτη Ανδριάνα - Γεωργία

ΘΕΜΑ 2ο: Προβλήματα και Προοπτικές Ανάπτυξης του Δήμου Πάτμου.

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος Πάτμου

ΘΕΜΑ 3ο: Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δωδεκανήσου.

Εισηγητής: Φ. Χατζηδιάκος

ΘΕΜΑ 4ο: Εγγραφή πίστωσης εκτιμώμενης δαπάνης προϋπολογισμού για τη Μεταφορά Μαθητών για το σχολικό έτος 2013-2014.

Εισηγητές: Φ. Χατζηδιάκος - Γ. Πουσσαίος.

ΘΕΜΑ 5ο: Λήψη μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από την λειτουργία των ΧΑΔΑ, ΧΥΤΑ και ΒΙΟΚΑ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Εισηγητής: κ. Γ. Πουσσαίος

ΘΕΜΑ 6ο: Πορεία Υλοποίησης ΠΕΣΑ Νοτίου Αιγαίου.

Εισηγητής: κ. Γ. Μακρυωνίτης

ΘΕΜΑ 7ο: Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Σχεδίου για την αναθεώρηση του Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό.

Εισηγητής: κ. Α. Χατζηιωάννου

ΘΕΜΑ 8ο: Στρατηγική της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την Απασχόληση.

Εισηγήτρια: κα. Φτακλάκη Ελευθερία – Παρασκευή

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2012 και προϋπολογισμού 2013 του ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε. Νομού Δωδεκανήσου.

Εισηγητές: κ. Φ.Χατζηδιάκος – κα. Ευαγ. Παπατσή.

ΘΕΜΑ 10ο: Τροποποίηση Οργανισμού Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Εισηγητές: Φ. Χατζηδιάκος - Γ. Πουσσαίος.

ΘΕΜΑ 11ο: Παραχώρηση Μηχανημάτων Έργου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προς Δήμους του Νομού Κυκλάδων.

Εισηγητής: κ. Γ. Πουσσαίος.

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ΚΕΚ Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε. και Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, για την υλοποίηση του έργου «Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων, εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων στο νομό Δωδεκανήσου προϋπολογισμού 400.000,00 ευρώ».

Εισηγητής: κ. Φ. Χατζηδιάκος

ΘΕΜΑ 13ο: Διαβαθμιδικές Συμβάσεις μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Εισηγητής: κ. Γ. Πουσσαίος

ΘΕΜΑ 14ο: Τροποποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Επιμελητήριου Κυκλάδων και Δήμου Σίφνου για το Πρόγραμμα: Ενεργειακή Αυτονομία μη διασυνδεδεμένων νησιών: Νήσος Σίφνος.

Εισηγητής: κ. Γ. Μακρυωνίτης

ΘΕΜΑ 15ο: Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Σερίφου, της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου, του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο & Πρώιο», του Εργαστηρίου Υγιεινής, Επιδημιολογίας & Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, της Κλινικής Κοινωνικής και Οικογενειακής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Καρδιαγγειακού Ερευνητικού Ιδρύματος (Cardiovascular Research Foundation) και του Ιδρύματος Στήριξης του ΠΠΙ Σερίφου, με στόχο την οριζόντια μορφή συνεργασίας των εμπλεκόμενων φορέων για την ενίσχυση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σερίφου, την αποδοτική λειτουργία του και την ανάπτυξη υποδομών.

Εισηγητής: κ. Γ. Πουσσαίος

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση σύναψης Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Καταγραφή και ψηφιοποίηση προσβάσιμων για ΑΜΕΑ, καταλυμάτων – χώρων διασκέδασης – εστιατορίων – αρχαιολογικών χώρων – αξιοθέατων και προσβάσιμων διαδρομών» με προϋπολογισμό 30.000 €.

Εισηγητές: κ. Φ. Χατζηδιάκος - κ.α. Ελ. Φτακλάκη

ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση σύναψης Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΛΙΟΣ για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Καθαρισμός ερεισμάτων και κοπής δέντρων θάμνων, εκατέρωθεν του επαρχιακού οδικού δικτύου Ν. Ρόδου» με προϋπολογισμό 6.500 €.

Εισηγητής: κ. Φ. Χατζηδιάκος

ΘΕΜΑ 18ο: Έγκριση σύναψης Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ροδίων για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Άρση επικινδυνότητας κατολισθήσεων Δήμου Ρόδου στην περιοχή Κάτω Πέτρες» με προϋπολογισμό 250.000 €.

Εισηγητής: κ. Φ. Χατζηδιάκος

ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση Τροποποίησης Προγραμματικής σύμβασης ως προς τη χρονική διάρκεια, μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Ανάδειξη Αρχαίου Θεάτρου Λίνδου» με προϋπολογισμό 100.000 €.

Εισηγητής: κ. Φ. Χατζηδιάκος

ΘΕΜΑ 20ο: Έγκριση σύναψης Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Υπουργείου Πολιτισμού και Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Επισκευή – Συντήρηση κτιρίου Αστυνομίας στη Ρόδο».

Εισηγητής: κ. Φ. Χατζηδιάκος.

ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση σύναψης Διαβαθμιδικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ρόδου για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Επισκευή – Συντήρηση κτιρίου Πυροσβεστικού Κλιμακίου Απολλώνων».

Εισηγητής: κ. Φ. Χατζηδιάκος

ΘΕΜΑ 22ο: Έγκριση σύναψης Προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Δήμου Ροδίων και Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την υλοποίηση των έργων με τίτλο «Καθαρισμός αγροτικών δρόμων - δασικών δρόμων - ρεμάτων ανατολικής πλευράς Ρόδου» και «Καθαρισμός αγροτικών δρόμων - δασικών δρόμων - ρεμάτων δυτικής πλευράς Ρόδου».

Εισηγητής: κ. Φ. Χατζηδιάκος

ΘΕΜΑ 23ο: Διετής Παράταση Προγραμματικής Σύμβασης δωρεάν παροχής νερού από τις υδρογεωτρήσεις της περιοχής «Κάλαθος» της νήσου Ρόδου για υδροδότηση άνυδρων νησιών, μεταξύ Υπουργείου Αιγαίου και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Εισηγητής: κ. Φ. Χατζηδιάκος

ΘΕΜΑ 24ο: Λήψη απόφασης για ορισμό τόπου συνεδρίασης του επόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΑΙΓ. ΜΠΑΦΙΤΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos