Εκδήλωση για την οδική ασφάλεια υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τη Nazionale Piloti της Formula 1

08 Αυγούστου 2022 15:23

Εκδήλωση για την οδική ασφάλεια υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τη Nazionale Piloti της Formula 1 με αφορμή τα 40 χρόνια δράσης της πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Αυγούστου στη Μύκονο.

Στην εκδήλωση που οργάνωσε ο εκπρόσωπος της Nazionale Piloti στην Ελλάδα, κ. Κωνσταντίνος Μαστοράκης, το παρόν έδωσαν ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κυκλάδων κ. Στέλιος Μπρίγγος, εκφράζοντας την αμέριστη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ημέρα εκδηλώσεων για την οδική ασφάλεια.

Εκτός από την οδική ασφάλεια που ήταν το κεντρικό θέμα, η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα για την ενίσχυση του Οράματος "Ελπίδα".

Η ομάδα των πιλότων έτρεξε σε έναν αγώνα επίδειξης στην πίστα καρτ της Μυκόνου και ακολούθησε συζήτηση για την ευαισθητοποίηση του κοινού σε ό, τι αφορά το θέμα της οδικής ασφάλειας προωθώντας μηνύματα που σώζουν ζωές.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση αποτελεί το εφαλτήριο μίας σημαντικής προσπάθειας που ακούει στο όνομα safedrive.org και στοχεύει να σώσει ανθρώπινες ζωές.

Η ημερίδα που έγινε για την οδική ασφάλεια είχε την στήριξη των εκπροσώπων της Formula 1, της Nazionale Piloti, της All Star Team for the Children του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και της EAWC από τη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε σχετικά:

«Είναι προτεραιότητά μας η οδική ασφάλεια στα νησιά μας.

Με δράσεις στις οποίες συμμετέχουν οι κορυφαίοι πιλότοι του κόσμου προσπαθούμε να περάσουμε το μήνυμα της οδικής ασφάλειας υιοθετώντας το μήνυμα των οδηγών "οι δρόμοι δεν είναι πίστες αγώνων".

Στόχος μας η συνεργασία που ξεκίνησε φέτος με τη Nazionale Piloti να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια» .

mykonos formula2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos