Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη με τον Ευρωβουλευτή κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο

25 Αυγούστου 2022 15:32

Με τον Ευρωβουλευτή κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο συναντήθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα που άπτονται των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Περιφερειών της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Λεονταρίτης έθεσε αναλυτικά όλα τα θεσμικά και διοικητικά θέματα (υποστελέχωση υπηρεσιών, δομές υγείας και θαλάσσια συγκοινωνία) που αφορούν την πολυνησιακή Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συζητώντας με τον κ. Κυμπουρόπουλο τις νησιωτικές πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν από το Κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να υπάρξει πιο αποτελεσματική και χρηστή διοίκηση.

Από την πλευρά του, ο κ. Κυμπουρόπουλος ενημέρωσε τον κ. Λεονταρίτη ότι έχει ανοίξει στην Ευρώπη η συζήτηση για νέες νησιωτικές πολιτικές προς ενίσχυση των μειονεκτικών περιοχών.

Σε αυτό το πλαίσιο και ολοκληρώνοντας τη συνάντησή τους, ο κ. Κυμπουρόπουλος προσκάλεσε τον κ. Λεονταρίτη στις Βρυξέλλες στο άμεσο μέλλον, ώστε να συμμετάσχει σε αυτή τη συζήτηση σε επίπεδο πλέον Ευρωκοινοβουλίου παρουσιάζοντας δράσεις υπέρ της νησιωτικής πολιτικής.

leo30

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos