Προκηρύχθηκε από την Περιφέρεια ο διαγωνισμός για τη μελέτη βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου νήσου Κύθνου

08 Σεπτεμβρίου 2022 16:55

Μετά την ολοκλήρωση των δημοπρατήσεων μιας πολύ μεγάλης σειράς επειγόντων έργων που εκτελούνται στο οδικό δίκτυο και τα ρέματα όλων των νησιών της, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου περνά στην προετοιμασία των επόμενων, με τη δημοπράτηση μελετών που προσεκτικά έχουν

επιλεγεί σε κάθε νησί. Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων προκηρύσσει δημόσιο ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την εκπόνηση της“Μελέτης βελτίωσης Επαρχιακού Οδικού ΔικτύουΝ. Κύθνου”, προϋπολογισμού300.597,22 ευρώ (με ΦΠΑ).

 Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών λήγει στις 18/10/2022, ημέραΤρίτηκαι ώρα 10:00 πμ.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 24/10/2022 , ημέρα Δευτέρακαι ώρα 10:00 πμ. από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, έχουν ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο "ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί" της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεύθυνση http://www.pnai.gov.gr.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που προαναφέρθηκε, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος.

Η μελέτη έχει ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα της ΠΕ Κυκλάδων έτους 2022 και η σύμβαση θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos