×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σίφνος: Συγχαρητήρια επιστολή για τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

04 Σεπτεμβρίου 2013 17:38

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων και την εισαγωγή

σας στις ανώτερες και ανώτατες σχολές, ολοκληρώνεται ένας πολυετής κύκλος προσπαθειών σας και παράλληλα ξεκινά μια νέα πορεία, η οποία θα προσφέρει τα εφόδια της δημιουργικής ένταξής σας στην κοινωνία, συμβάλλοντας έτσι, στην ίδια της την πρόοδο.

Προσωπικά αλλά και εκ μέρους του Δημοτικού μας Συμβουλίου θέλω να απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια, αφενός σε όλους εκείνους που πέτυχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις την είσοδό τους στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και αφετέρου σε όλους εκείνους που κατέβαλαν προσπάθειες αλλά δεν τα κατάφεραν.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με την υψηλού επιπέδου αρωγή και εργασία, συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του πρώτου σας αυτού υψηλού στόχου. Οι επιτυχίες σας αποτελούν επένδυση για το νησί μας, ένα νησί με αμέτρητες περγαμηνές στα γράμματα και τον πολιτισμό. Γι΄ αυτό και όλοι χαιρόμαστε για τα αποτελέσματά σας.

Ο Δήμος Σίφνου και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος, αισθανόμαστε υπερήφανοι για αυτή σας την επιτυχία, και θεωρούμε υποχρέωσή μας να δημιουργούμε απρόσκοπτα όλες εκείνες τις προϋποθέσεις στην εκπαίδευση, που θα επιτρέψουν στους μαθητές μας, να γίνουν οι αυριανοί επιστήμονες του τόπου μας και να μας προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Να έχετε πάντα κατά νου πως οι σπουδές έχουν πρωταρχικό στόχο να μας καλλιεργήσουν με υψηλά ιδανικά και αξίες όπως η ηθική, η ειλικρίνεια, η ακεραιότητα του χαρακτήρα, η αίσθηση δικαίου, η αφοσίωση, ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα κ.α.

Σας εύχομαι ολόψυχα να ανταποκριθείτε άριστα στο νέο κύκλο σπουδών σας προκειμένου να εκπληρώσετε τους στόχους που επιθυμείτε. Απολαύστε τη νέα σας φοιτητική ζωή και ανοίξτε τα φτερά της γνώσης, πετώντας όσο πιο ψηλά μπορείτε. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

Η επιτυχία να συνοδεύει πάντα τη ζωή σας!

Καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία!

Ο Δήμαρχος Σίφνου

Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos