×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Επίσκεψη στη Θήρα Γ. Μαχαιρίδη

06 Σεπτεμβρίου 2013 18:23

Το νησί της Σαντορίνης επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Θήρας, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αναστασίου - Νικολάου Ζώρζου, του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Θήρας Ηλία Μάινα, του Περιφερειακού Συμβούλου Νάξου Γιώργου Γκούφα καθώς και Δημοτικών Συμβούλων, όπου εξετάστηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νησί με τον ΧΑΔΑ. Επίσης συζητήθηκε το ζήτημα της διάβρωσης των παραλιών το οποίο παρατηρείται καθώς και το θέμα που αφορά στην εξακολούθηση των μετρήσεων από το Πανεπιστήμιο Κρήτης για το οποίο και αποφασίστηκε να υπογραφεί η σχετική Προγραμματική Σύμβαση προκειμένου αυτές να συνεχιστούν.

Δύο ακόμη θέματα που απασχόλησαν κατά τη διεξαγωγή των συζητήσεων ήταν αυτά της επαρκούς ηλεκτροδότησης του νησιού καθώς και οι καταπτώσεις που παρουσιάζονται από τα πρανή.

Επιπλέον συζητήθηκε η πορεία των έργων που υλοποιούνται στο νησί μέσω του ΕΣΠΑ. Σημειώνεται ότι στη Θήρα είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και ΕΠΠΕΡΑΑ έντεκα έργα συνολικού προϋπολογισμού 30.988.667€.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos