×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Επίσκεψη Γ. Μαχαιρίδη στη Θηρασιά

08 Σεπτεμβρίου 2013 14:08

Επίσκεψη στη Θηρασιά πραγματοποίησε χθες ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Θήρας κ. Ζώρζο Νίκο και τους Περιφερειακούς Συμβούλους κ. Ηλία Μάινα και κ. Γιώργο Γκούφα.

Στη συνάντηση με τους κατοίκους του νησιού, τέθηκαν θέματα που άπτονται του Πρωτογενή Τομέα καθώς επίσης ζητήματα Υποδομών Περιβάλλοντος και Λιμενικών Εγκαταστάσεων.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η εγγύτητα της Θηρασιάς με τη Σαντορίνη θα μπορούσε να εξασφαλίσει την περαιτέρω ανάπτυξή της όσον αφορά το κομμάτι του Τουρισμού, την προβολή της ιδιαίτερής της ταυτότητας και να βοηθήσει στην προώθηση των τοπικών της προϊόντων.

Στη Θηρασιά είναι ενταγμένα και χρηματοδοτούνται μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ τα έργα στα Δίκτυα Αποχέτευσης και ΕΕΛ του νησιού, συνολικού προϋπολογισμού 2.280.979€.

Επίσης μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, πραγματοποιείται η συντήρηση του Οδικού Δικτύου Θηρασιάς, συνολικού προϋπολογισμού 90.000€ καθώς και η επισκευή της επαρχιακής παραδοσιακής κλίμακας Μανωλά - Κόρφου, προϋπολογισμού 330.299€ με χρηματοδότηση από Ίδιους Πόρους της Περιφέρειας.

Προχθες, ο Περιφερειάρχης κ. Μαχαιρίδης επισκέφθηκε το νησί της Ανάφης όπου και είχε συνάντηση με το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos