×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ευχές και προβληματισμοί για το νέο σχολικό έτος

12 Σεπτεμβρίου 2013 13:59

Στις τελετές έναρξης του νέου σχολικού έτους στο 1ο Λύκειο - 3ο Γυμνάσιο (Βενετόκλειο), 2ο Λύκειο (Καζούλειο) και 3ο Λύκειο - 1ο Γυμνάσιο (Καπνοβιομηχανία), παραστάθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος

συνοδεύοντας τον Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό ενώ χθες βράδυ παρευρέθηκε στην εναρκτήρια τελετή των Εκπαιδευτηρίων « Ροδίων Παιδεία».

Στον χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης, ευχήθηκε στα παιδιά να έχουν δύναμη και υγεία και με μεθοδικότητα και επιμονή να αποκτήσουν εκείνα τα εφόδια που θα τους καταξιώσουν αύριο στην κοινωνία.

Οι γονείς, οι δάσκαλοι και η κοινωνία στηρίζουν τις ελπίδες τους στη νέα γενιά για να διορθώσει τα σφάλματα του παρελθόντος, διότι όπως ακούστηκε στην Ευαγγελική Περικοπή το «υμείς εστέ το φως του κόσμου», για όλους εμάς τα νέα παιδιά αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας.

Απευθυνόμενος στους καθηγητές, συμμερίστηκε τους προβληματισμούς τους για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στον χώρο της παιδείας και προοιωνίζουν μια δύσκολη εκπαιδευτική χρονιά, όμως ζήτησε όλοι μαζί να αναλάβουμε το βάρος της μεγάλης ευθύνης που αναλογεί στον καθένα και κατανοώντας τις αγωνίες των νέων και των γονιών τους, να στηρίξουμε τις προσπάθειες και τους αγώνες τους για ένα καλύτερο αύριο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos