Ο Γ. Βρούτσης στη Σίφνο για το 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ»

24 Σεπτεμβρίου 2022 17:14

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδωνκ. Γιάννης Βρούτσης, τοΣάββατο24Σεπτεμβρίου 2022, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη νήσο Σίφνο, για ναπαραστεί στο 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ».

Πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες γαστρονομικές εκδηλώσεις της χώρας μας, η οποία μετά από δύο χρόνια αδράνειας λόγω της πανδημίας, επιστρέφει στη Σίφνο, γενέτειρα του εθνικού αρχιμάγειρα της Ελλάδας.

Την τριήμερη εκδήλωση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου, που γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Σίφνου και τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσηςθα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί μετηΔήμαρχο του νησιού κα. Μαρία Ναδάλη, κομματικά στελέχη (ΔΗΜ.Τ.Ο. ΣΙΦΝΟΥ), φίλους και κατοίκους του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos