×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ερωτήματα Κώστα Μπιζά για την υγεία στο Νότιο Αιγαίο

18 Σεπτεμβρίου 2013 14:56

Δύο ερωτήματα προς τους δυο Αντιπεριφερειάρχες Νοτίου Αιγαίου από τον Κώστα Ν. Μπιζά Περιφερειακό Σύμβουλο Περιφερειακής Ενότητας Πάρου - Αντιπάρου με θέμα: Προγραμματικές συμβάσεις για την υγεία στο Νότιο Αιγαίο.

Πάρος 17/09/2013

ΠΡΟΣ:

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ κ. Γεώργιο Πουσσαίο

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ κ. Φώτη Χατζηδιάκο

ΚΟΙΝ.:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

ΘΕΜΑ: Προγραμματικές συμβάσεις για την υγεία στο Νότιο Αιγαίο

Αξιότιμοι κ. Αντιπεριφερειάρχες,

Σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για την πρόοδο υλοποίησης των παρακάτω προγραμματικών συμβάσεων που αποφασίστηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 30 Οκτωβρίου 2012.

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «ΓΑΛΗΝΟΣ» και της Π.Ε.Δ.Ν.Α για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση της παρεχόμενης φροντίδας υγείας, την προληπτική ιατρική στους κατοίκους των νησιών της Δωδεκανήσου» με προϋπολογισμό 180.000 €.

Εισηγητής: κ. Φ. Χατζηδιάκος

ΘΕΜΑ 15ο: Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Γενικού Νοσοκομείου Σύρου για την υλοποίηση του έργου «Πρόληψη και Προαγωγή Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας» (Προϋπολογισμός 300.000 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Εισηγητής: κ. Γ. Πουσσαίος

Επίσης θα ήθελα να με ενημερώσετε αν υπάρχει πρόθεση ώστε η Περιφέρεια να πραγματοποιήσει και άλλες δράσεις που θα αφορούν την προληπτική ιατρική και την κοινωνική μέριμνα για τους κατοίκους του Νοτίου Αιγαίου.

Με εκτίμηση

Κώστας Ν. Μπιζάς

Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos