Εγκρίθηκε επιχορήγηση ύψους 32.860,60 ευρώ στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

29 Σεπτεμβρίου 2022 01:12

Με αφορμή την έγκριση επιχορήγησης ύψους 32.860,60 ευρώ, από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για τη δαπάνη προμήθειας αντλίας booster υψηλής πίεσης της υφιστάμενης μονάδας αφαλάτωσης Δ.Κ. Κουφονησίων, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, προέβη στη ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτατη νησιωτική Ελλάδα, συνεχίζοντας τις επιχορηγήσεις για σημαντικά έργα στα νησιά μας. Οι συγκεκριμένες επιχορηγήσεις, δίνονται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022 της Γ.Γ.ΑΙ.Ν.Π.
Αυτή τη φορά, αποφασίστηκε η επιχορήγηση με 32.860,60ευρώ του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για τη δαπάνη προμήθειας αντλίας booster υψηλής πίεσης της υφιστάμενης μονάδας αφαλάτωσης Δ.Κ. Κουφονησίων. Ενός έργου σημαντικού για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στο Κουφονήσι.
Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό κ. Πλακιωτάκη για τη συμβολή του, αλλά και τουςκ. Δημήτριο Λιανό (Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων) και κ.Αντώνιο Κωβαίο(Πρόεδρο Κουφονησίων), που με τις μεγάλες προσπάθειές τους συνέβαλλαν στη θετική αυτή εξέλιξη για το νησί μας».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos