Περιοδεία της Κατερίνας Μονογυιού στην Κύθνο

05 Οκτωβρίου 2022 17:02

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε την Κύθνο για να τιμήσει τον Άγιο Ιγνάτιο, Μητροπολίτη Μαριουπόλεως.

Η βουλευτής παρευρέθηκε στον Εσπερινό και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου Β' και παρουσία του πρώην Δημάρχου Μαριούπολης καθώς και πλήθους πιστών. Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι το 2016 η Κύθνος αδελφοποιήθηκε με την Μαριούπολη και οι Κύθνιοι βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν τους Ουκρανούς συνανθρώπους μας στην τραγωδία του πολέμου που αντιμετωπίζουν, στέλνοντας τους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Η Κατερίνα Μονογυιού τόνισε ότι οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται συνεχώς στον ουκρανικό λαό που δοκιμάζετε και ευχήθηκε να επικρατήσει σύντομα ειρήνη στην Ουκρανία. Τέλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Φιλιππαίος δώρισε στην βουλευτή Κατερίνα Μονογυιού το συμβολικό έμβλημα της Κύθνου καθώς και ιστορικά βιβλία.

 

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos