Κατερίνα Μονογυιού: Επιχορήγηση 100.000€ στον Δήμο Αμοργού για την μελέτη στεγανοποίησης του φράγματος στην περιοχή των Καταπόλων

06 Οκτωβρίου 2022 13:30

Κατερίνα Μονογυιού: Επιχορήγηση 100.000€ στον Δήμο Αμοργού για την μελέτη στεγανοποίησης του φράγματος στην περιοχή των Καταπόλων

Υπεγράφη σήμερα από τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Αμοργού με το ποσό των 100.000€ για την μελέτη στεγανοποίησης του υφιστάμενου φράγματος στην περιοχή των Καταπόλων, με σκοπό την αντιμετώπιση του προβλήματος απώλειας ύδατος λόγω έλλειψης στεγανότητας της λεκάνης του φράγματος. Η σχετική απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και την υδροδότηση των νησιών μας και συγκεκριμένα στο έργο «Υδροδότηση άνυδρων νησιών και έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2022.

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού δήλωσε:
«Η σημερινή απόφαση επιχορήγησης ύψους 100.000€ θα συμβάλλει καθοριστικά στην εξοικονόμηση μεγάλης ποσότητας νερού και ταυτόχρονα στον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα για την ύπαρξη διαθέσιμων υδατικών πόρων κατά τη θερινή περίοδο, κατά την οποία αυξάνεται ιδιαίτερα η ζήτηση. Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τις Κυκλάδες μας και την συνεχή παροχή επιχορηγήσεων με σκοπό την βελτιστοποίηση των υποδομών ύδρευσης των νησιών μας.»

 

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos