×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σοβαρό πρόβλημα της Ταμειακής Εξυπηρέτησης του Δήμου Αγαθονησίου

03 Οκτωβρίου 2013 16:52

Με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

κ. Αντωνόπουλο συναντήθηκε σήμερα, 3/10/2013, η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου, προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση στο σοβαρό πρόβλημα της Ταμειακής Εξυπηρέτησης του Δήμου Αγαθονησίου.

Η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Δημάρχου, έθεσε στον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αγαθονησίου, ο οποίος αδυνατεί να εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις, χωρίς να έχει οικονομικό έλλειμμα. Η κα Καλογήρου ζήτησε από τον κ. Αντωνόπουλο να δοθεί άμεσα εντολή ταμειακής εξυπηρέτησης του Δήμου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων - Δ.Ο.Υ. Κω, με οποιονδήποτε τρόπο που θα προταθεί από την Κεντρική του Υπηρεσία μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος (για διάστημα 2-3 μηνών), η οποία συνίσταται στην στελέχωση της ταμειακής υπηρεσίας του Δήμου με προσωπικό.

Ο Πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων αντιλαμβανόμενος τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου μικρού νησιωτικού δήμου δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση .

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos