×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Στη Λήμνο βρίσκεται σήμερα και αύριο η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου

25 Οκτωβρίου 2013 18:33

Κατά την παραμονή της στο νησί θα πραγματοποιήσει σύσκεψη για θέματα αθλητικών εγκαταστάσεων με εκπροσώπους

της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορείς του Αθλητισμού. Ακολούθως η κα Καλογήρου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Αντώνη Χατζηδιαμαντή προκειμένου να υπογράψουν την «προγραμματική σύμβαση» μεταξύ ΑΔΑ, Δήμου Λήμνου και Διαβαλκανικού Κέντρου Περιβάλλοντος, με σκοπό τη συνεργασία των ανωτέρω φορέων για την οργάνωση και λειτουργία Παραρτήματος του Διαβαλκανικού Κέντρου Περιβάλλοντος στα όρια ευθύνης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και ειδικότερα στο Δήμο Λήμνου. Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής λειτουργίας του Γραφείου του ΔΚΠ στη Λήμνο, το ΔΚΠ θα διενεργεί αναλύσεις φυσικών, χημικών και μικροβιολογικών παραμέτρων σε: α)Αρδευτικά ύδατα, β)Φυσικούς αποδέκτες και γ)Εκροές συστημάτων επεξεργασίας λυμάτων.

Στη βάση αυτής της συνεργασίας η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου συμβάλλει στον εθνικό σχεδιασμό και στο πλαίσιο του σχεδιάζει, προγραμματίζει και εφαρμόζει πολιτικές για την περιφερειακή ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων που σχετίζονται με την περιφερειακή αγροτική πολιτική και την προστασία του περιβάλλοντος. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου υποστηρίζεται επιστημονικά σε θέματα περιβάλλοντος από το Διαβαλκανικό Κέντρο Περιβάλλοντος του οποίου και αποτελεί ισότιμο μέτοχο.

Τη Δευτέρα η Γενική Γραμματέας ΑΔΑ θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στην παρέλαση για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Βαθύ Σάμου.

Την Κυριακή η κα Χριστιάνα Καλογήρου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Ηραίο Σάμου, προκειμένου να συζητήσει με κατοίκους και φορείς της περιοχής το θέμα της αποκατάστασης των ζημιών από τις πλημμύρες του 2012. Στη συνάντηση θα παρευρεθούν ο Δήμαρχος Σάμου κ. Στυλιανός Θάνος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παγώνδα κ. Νικόλαος Παπασταματίου, εκπρόσωποι από την Πολιτική Προστασία του Δήμου και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου καθώς και μέλη Διοικητικού Συμβουλίου από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Ηραίου και το Σύλλογο Επαγγελματιών Ηραίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos