×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ξεκίνησε εχθές, 4 Νοεμβρίου, η μεγάλη διεθνής τουριστική έκθεση WTM στο Λονδίνο, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου

05 Νοεμβρίου 2013 15:12

Στο πλαίσιο εκτεταμένου προγράμματος εκθεσιακής συμμετοχής που διασφαλίζει την παρουσία δημοφιλών αλλά και μη καθιερωμένων προορισμών των Κυκλάδων

και των Δωδεκανήσων, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ και φιλοξενεί έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό νησιών, την Κω, την Μύκονο, την Σαντορίνη, την Πάρο, την Μήλο, την Κάλυμνο, τη Νάξο, την Αστυπάλαια, την Άνδρο, την Τήνο και την Φολέγανδρο.

Ο προορισμός του Νοτίου Αιγαίου έχει συγκεντρώσει την προσοχή των επαγγελματιών και των επισκεπτών της έκθεσης αξιοποιώντας τις ευνοϊκές συνθήκες της αγοράς με τις νέες απευθείας πτήσεις από βρετανικές πόλεις προς Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Η αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Ελευθερία Φτακλάκη που καλωσόρισε την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη στο περίπτερο της ΠΝΑΙ συμμετείχε σε συναντήσεις εκδηλώνοντας την πρόθεση της Περιφέρειας για συνέργειες και στοχευμένες δράσεις στο άμεσο μέλλον.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos