Φίλιππος Φόρτωμας: Άμεση συμπερίληψη της Μήλου στις δρομολογιακές γραμμές Κυκλάδων – Δωδεκανήσου – Κρήτης

01 Νοεμβρίου 2022 13:11

Την ανάγκη συμπερίληψης της Μήλου στις δρομολογιακές γραμμές που θα συνδέουν τις Κυκλάδες με τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη ανέδειξε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με αναφορά του που κατέθεσε σήμερα προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο κ. Φόρτωμας έθεσε υπόψη του Υπουργού την πρόσφατη επιστολή των Επαγγελματικών Σωματείων της Μήλου, στην οποία αναφέρεται ότι η συμπερίληψη του νησιού στις εν λόγω δρομολογιακές γραμμές, θα βοηθήσει στην ομαλή τροφοδοσία τόσο της Μήλου, όσο και των λοιπών νησιών των Δυτικών Κυκλάδων, αλλά και στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων τους και στη διατήρηση χαμηλού κόστους διαβίωσης.
Στην αναφορά του ο Βουλευτής τόνισε την ανάγκη ορθής διασύνδεσης των Δυτικών Κυκλάδων με τις λοιπές νησιωτικές περιοχές, λαμβάνοντας υπόψη των ιδιαιτεροτήτων αυτών των νησιών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos