Ευχαριστήριο Γ.Πουσσαίου

09 Νοεμβρίου 2013 16:39

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Πουσσαίος εκτιμώντας ιδιαιτέρως την κοινωνική προσφορά, στη δύσκολη οικονομική περίοδο που

διανύουμε και αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή της διοίκησης της BLUE STAR Ναυτιλιακή Α.Ε. στην κοινή προσπάθεια για την τουριστική ανάπτυξη των νησιών, θεωρεί υποχρέωσή του να εκφράσει για μια ακόμη φορά τις θερμές ευχαριστίες του προς την εταιρεία για την άμεση και γενναιόδωρη ανταπόκριση της, στο αίτημα για τη μεταφορά της πολυμελούς χορευτικής ομάδας ( 18 ατόμων) του Λυκείου των Ελληνίδων Σύρου και ενός λεωφορείου προκειμένου να το Λύκειο να συμμετάσχει στην Έκθεση Τουρισμού ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ 2013 στη Θεσσαλονίκη.

Όπως τόνισε ο κ. Πουσσαίος η ενίσχυση εκ μέρους της Blue Star των πολυετών προσπαθειών για την τουριστική ανάπτυξη των νησιών , την προώθηση της πολιτιστικής τους ταυτότητας, των αθλητικών και κάθε είδους δράσεων, αποδεικνύει συνεχώς την κοινωνική ευαισθησία την οποία διαθέτει το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας για να καταλήξει: «Είναι παρήγορο και ταυτόχρονα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι σε καιρούς οικονομικής δυσπραγίας υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ που πιστεύουν στην αλληλεγγύη και γενικότερα στην αξία της προσφοράς . Και πάλι τους ευχαριστούμε και προσβλέπουμε και στο μέλλον σε νέες συνεργασίες μας».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos