Αντίγραφο του «MinervaAmorgos» στο Δημαρχείο Αμοργού

03 Νοεμβρίου 2022 14:50

‘Ένα ξεχωριστό δώρο δέχτηκε ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος, από τον συμπατριώτη μας Πλοίαρχο του Εμπορικού Ναυτικού κ. Αντώνη Πράσινο.

Ο Αμοργιανός καπετάνιος που κατέχει τη θέση του Head of Marine, HSQ & MarineDept. στη Minerva Marine προσέφερε στο Δήμο Αμοργού ένα αντίγραφο υπό κλίμακα του νεότευκτου πλοίου «MinervaAmorgos».

Το «Minerva Amorgos » είναι πλοίο μεταφοράς φυσικού αερίου LNG και παραδόθηκε στον στόλο της Minerva Gas συμφερόντων του Ανδρέα Μαρτίνου στις 14 Οκτωβρίου.

Ο δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε «Με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα το δώρο ναυτοσύνης από τον συμπατριώτη μας captain Αντώνη Πράσινο. Το νέο πλοίο με την Αμοργό γραμμένη στην πλώρη του θα κατακτά τις παγκόσμιες θάλασσες και το υπέροχο αντίγραφο του θα κοσμεί το Δημαρχείο του νησιού μας. Εύχομαι καλοτάξιδο και υγεία στα μέλη του πληρώματος και τις οικογένειες τους»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos