Πρωτόκολλο Συνεργασίας με την ουκρανική περιφέρεια του Khmelnytskyi

13 Νοεμβρίου 2013 16:42

Η υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και την Περιφέρεια Khmelnytskyi, της Ουκρανίας, θα λάβει χώρα το πρωί της Πέμπτης, 14 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας υλοποιεί την εξωστρεφή στρατηγική της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου με άξονα τη διασύνδεση ευρωπαϊκών περιφερειών σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός, ο πρωτογενής τομέας παραγωγής, η εκπαίδευση, η έρευνα και η καινοτομία.

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι οι τοπικοί φορείς του τουρισμού και πολιτικά στελέχη. Τη δωδεκαμελή αντιπροσωπεία των Ουκρανών, με επικεφαλής τον Πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Volodymyr Shkurov, θα απαρτίζουν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης, Vasyl Iadukha, η Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Khmelnytskyi, Nataliya Byelyakova, και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας διανομής ρεύματος Khmelnytskoblenergo, Oleksandr Shpak.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos