Συνάντηση εργασίας για την «Προβολή του Τουριστικού Προϊόντος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου»

16 Νοεμβρίου 2013 16:17

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον συντονισμό των υποέργων της ενταγμένης

στο ΕΠ «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου»/ΕΣΠΑ 2007-13 πράξης «Προβολή του Τουριστικού Προϊόντος της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου» παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Ελευθερίας Φτακλάκη.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο εκπρόσωπος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, εκπρόσωποι του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Ν. Αιγαίου, καθώς και εκπρόσωποι των φορέων που συμμετέχουν στην υλοποίηση των υποέργων της πράξης : Διεύθυνση Τουρισμού της ΠΝΑΙ, Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Ν. Αιγαίου-Ενεργειακή Α.Ε. Ν. Αιγαίου, Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας Πανεπιστημίου Κρήτης, Επιμελητήρια Κυκλάδων και Δωδεκανήσου και Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Στην σύσκεψη συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης οι εκπρόσωποι της Ε.Α.Δ.Π. Παν. Κρήτης, στελέχη του Πανεπιστημίου Αιγαίου από την Χίο και στελέχη του Τμήματος Σύρου της Διεύθυνσης Τουρισμού.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η παρουσίαση των διαδικασιών διαχείρισης και υλοποίησης της πράξης από τον συνεργάτη της Περιφέρειας, κ. Γιάννη Παππά. Επίσης, κατά την διάρκεια της παρουσίασης ο κ. Παππάς και ο εκπρόσωπος της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΠΝΑΙ απάντησαν σε διευκρινιστικές ερωτήσεις των συμμετεχόντων, σχετικά με την υλοποίηση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του έργου.

Η Αντιπεριφερειάρχης, κα Ελευθερία Φτακλάκη, εξήρε την σημασία του αποδοτικού συντονισμού μεταξύ των φορέων για να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα του έργου για τον τουρισμό στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, αλλά και να επιτευχθεί η βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων του έργου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos