Μήνυμα Σύριζα Πάρου - Αντιπάρου για το Πολυτεχνείο

17 Νοεμβρίου 2022 13:07

49 χρόνια πέρασαν από την εξέγερση των φοιτητών που αγκαλιάστηκε από το λαό της Αθήνας και που απόηχός της έφτασε μέχρι και το τελευταίο χωριό της πατρίδας μας.

Το σύνθημα ψωμί – παιδεία – ελευθερία, επίκαιρο και στις μέρες μας, δονούσε τον γύρω χώρο του Πολυτεχνείου και ήταν ένα βροντερό όχι στη χούντα των συνταγματαρχών, που είχε αλυσοδέσει τον ελληνικό λαό για 7 ολόκληρα χρόνια.
Η εξέγερση εκείνη, που υπήρξε ο προάγγελος της πτώσης της χούντας μετά την προδοσία της Κύπρου, αποτελεί στις μέρες φωτεινό φάρο για νέους αγώνες, που θα απαλλάξουν τον ελληνικό λαό από μια κυβέρνηση που στερεί τα απαραίτητα από μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, που επιχειρεί να βάλει «τάξη» στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα με την πανεπιστημιακή αστυνομία και που υποσκάπτει τα θεμέλια της δημοκρατίας με τις υποκλοπές. Οι νέες μορφές αυταρχισμού και ανελευθερίας θα συντριβούν με τους αγώνες των πολιτών για δημοκρατία και δικαιοσύνη.

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ο.Μ.ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos