×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ξεκίνησαν οι αποκατστάσεις ζημιών στην Ψέριμο

29 Νοεμβρίου 2013 10:20

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου στη νήσο Ψέριμο για την αποκατάσταση των ζημιών από τα πλημμυρικά φαινόμενα της 25ης Νοεμβρίου.

Στην Κάλυμνο μετέβη χθες το πρωϊ, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, προκειμένου να μεταφέρουν στη Ψέριμο με τον Δήμαρχο Καλύμνου κ. Δημήτρη Διακομιχάλη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Σταυλά και τον Αντιδήμαρχο Καλύμνου κ. Παντελή Ζωϊδη, τα μηχανήματα για την αποκατάσταση των ζημιών από τα πλημμυρικά φαινόμενα της 25ης Νοεμβρίου.

Με πλοίο - πλατφόρμα μεταφέρθηκαν δύο ερπυστριοφόροι προωθητήρες, τρείς λαστιχοφόροι φορτωτές και δύο φορτηγά με ογκόλιθους, για τον καθαρισμό των μπαζών και την επίχωση της τάφρου που δημιουργήθηκε από τις καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις της 25ης Νοεμβρίου, με την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων. Τα μηχανήματα άρχισαν αμέσως, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη τις εργασίες επίχωσης της τάφρου που δημιουργήθηκε, ώστε να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι και τα καταστήματα που ήταν παντελώς αποκομμένα και αποκλεισμένα από το λιμάνι του νησιού.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε όλα τα καταστήματα και τα σπίτια που πλημμύρισαν, διαπίστωσε τις ζημιές που προκλήθηκαν σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις αλλά και στο παραλιακό μέτωπο του νησιού και εξήγησε στους κατοίκους τις άμεσες ενέργειες που έγιναν για την αποζημίωσή τους.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και την ικανοποίηση τους για την άμεση παρέμβαση τόσο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, όσο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Καλυμνίων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos