×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Χ. Κόκκινος: Μετά την καταστροφή να μην γίνει το νέο "γεφύρι της Άρτας"

29 Νοεμβρίου 2013 16:40

Με νωπές ακόμα στις μνήμες μας τις συνέπειες και τις εικόνες της πρόσφατης καταστροφής από την πρωτοφανή κακοκαιρία που έπληξε τη Ρόδο

και άλλα νησιά της Δωδ/σου, η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου έφερε προς έγκριση στην Οικονομική Επιτροπή της Π.Ν.Α. σήμερα 29/11/2013  την «Έγκριση όρων δημοπράτησης και ορισμού Επιτροπής διαγωνισμού του έργου ΓΕΦΥΡΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ» !!!

Πριν λίγες ημέρες συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους, νοικοκυριά και επιχειρήσεις καταστράφηκαν και η ατμόσφαιρα στη Ροδιακή Κοινωνία είναι βαριά και καχύποπτη !

Η περιφερειακή αρχή οφείλει να εμπεδώσει ότι δεν «απαλύνεται» ο πόνος από τον ανθρώπινο χαμό ούτε απαλλάσσονται των ευθυνών τους εκείνοι που με απερισκεψία και ανευθυνότητα άφησαν ανοχύρωτα τα νησιά μας.

Η ετεροχρονισμένη εμφάνιση προσπάθειας να προχωρήσει το έργο που έπρεπε ήδη να έχει γίνει δεν «κουκουλώνει τις ευθύνες», ούτε εφησυχάζει τους πολίτες.

Αφενός,

το έργο πρέπει να ξεκινήσει και όχι να μείνει ως επικοινωνιακό πυροτέχνημα,

αφετέρου

να γίνει σύντομα και να είναι ποιοτικό και λειτουργικό.

Ο Περιφερειακός συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» με τους εκπροσώπους του Χ. Κόκκινο και Γ. Παπαμανώλη ψήφισε την έναρξη αυτής της προσπάθειας και κατάθεσε τους προβληματισμούς του και το πολιτικό σκεπτικό.

Ελπίζουμε να μην ξαναζήσει ο τόπος καταστροφές και νέο δράμα. Δεν θέλουμε επίσης να γίνουμε στο «ίδιο έργο θεατές»!

Στη βιτρίνα πολλά λόγια, επικοινωνιακά τεχνάσματα και ουσία μηδέν!

Η κοινωνία είναι οργισμένη και πολλαπλώς ταλαιπωρημένη. Θέλει ανακούφιση και αποτέλεσμα, απαιτεί δικαιοσύνη.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos