×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πρωτοβουλίες Χαρ. Κόκκινου και Περιφερειακού Συνδυασμού

02 Δεκεμβρίου 2013 15:42

Επιστολή του Χαράλαμπου Κόκκινου στον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση για:

ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΗΘΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΔΕΙΑΣ

ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου του Ν. Αιγαίου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του ιδίου και του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση όπου ζητά:

α)  την άμεση εκταμίευση του ποσού των διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ από το Ταμείο Ένδειας και την άμεση διάθεσή του στους πλημμυροπαθείς

β) την αύξηση της επιχορήγησής τους λόγω των μεγάλων αναγκών.

Συγκεκριμένα, η επιστολή του:

Κύριε Υπουργέ,

Γνωρίζετε ότι η πρόσφατη κακοκαιρία στη Ρόδο και στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου έφερε το θάνατο σε τέσσερις (4) συμπολίτες μας και πολλά νοικοκυριά και επιχειρήσεις καταστράφηκαν. Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μιχελάκης,  αμέσως μετά την περιοδεία του στις πληγείσες  περιοχές και σε συνεννόηση μαζί σας, ανακοίνωσε ότι θα εκταμιευτεί από το Ταμείο Ένδειας - που διαχειρίζεται το Υπουργείο σας - το ποσό των διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ ως βοήθημα στους συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν από την καταστροφική κακοκαιρία.

Επειδή η κατάσταση που επικρατεί στις πληγείσες περιοχές είναι τραγική και οι ανάγκες μεγάλες και πιεστικές, σας ζητάμε:

α) την άμεση εκταμίευση του ποσού των διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ από το Ταμείο Ένδειας και την άμεση διάθεσή του στους πλημμυροπαθείς. Να περιοριστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και να κερδηθεί χρόνος ώστε να φτάσει το βοήθημα άμεσα στους δικαιούχους.

β) την αύξηση της επιχορήγησής τους λόγω των μεγάλων αναγκών που υπάρχουν, διότι το ανακοινωθέν βοήθημα δεν επαρκεί να τις καλύψει.

Αναμένουμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας  ελπίζοντας να ικανοποιήσετε,  άμεσα, τα αιτήματα των συμπολιτών μας που σας μεταφέρουμε.

Για τον Περιφερειακό Συνδυασμό Νοτίου Αιγαίου «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

Με εκτίμηση

Χαράλαμπος Κόκκινος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos