Τήνος: Δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορους αγρότες

04 Δεκεμβρίου 2013 13:58

Ο Δήμος Τήνου, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, συμμετέχει στο πρόγραμμα «Δωρεάν Διανομή Τροφίμων σε άπορους έτους 2013» που υλοποιεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, με τη χρηματοδοτική στήριξη της Ευρωπαϊκής  Ένωσης.

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η διανομή των πρώτων τροφίμων στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου στους δικαιούχους της δωρεάν διανομής που ήταν αποκλειστικά και μόνο άπορα άτομα ή άπορες οικογένειες, οι οποίες διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και πληρούν τα ανάλογα κριτήρια επιλεξιμότητας.

Στην πρώτη αυτή φάση πραγματοποιήθηκε η διανομή ζυμαρικών και τυριού τύπου κασέρι σε 72 δικαιούχους, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα πραγματοποιηθεί και η διανομή ελαιόλαδου, τυριού φέτας και γραβιέρας, υπό την αιγίδα πάντα του Δήμου έτσι ώστε να ανακουφιστούν οι άπορες οικογένειες του νησιού ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos